Cloud Computing Assignment week 3 Answers

Cloud Computing Assignment Week 3 Answers:- All the Answers provided here to help the students as a reference, You must submit your assignment at your own knowledge.

What is Cloud Computing?

Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for a shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications, etc, over the internet is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges, and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.

CRITERIA TO GET A CERTIFICATE

Average assignment score = 25% of the average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
Exam score = 75% of the proctored certification exam score out of 100

Final score = Average assignment score + Exam score

YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF THE AVERAGE ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND EXAM SCORE >= 30/75. If one of the 2 criteria is not met, you will not get the certificate even if the Final score >= 40/100.

Cloud Computing Assignment Week 3 Answers:-

Q1. Which of the following is false about SLA contents

Answer:- c

Q2. Key Performance Indicator is a high-level resource metrics.

Answer:- b

Q3. Which of the following is correct about Availability?

Answer:- b

Q4. Statement 1: Coefficient of variance represents the ratio of standard deviation to mean.

Answer:- a

Q5. Multiplexing demand from multiple sources may increase the coefficient of variation.

Answer:- b

Q6. Which of the following is true about penalty, where D(t) is instantaneous demand at time t and R(t) is response at time t?

Answer:- b

Q7. Which of the following is/are true?

Answer:- a,b

Q8. Which of the following data warehousing databases is/are capable of handling parallel processing?

Answer:- b

Q9. Statement 1: Hadoop Distributed File System is an open source implementation of GPS architecture.

Statement 2: In Google File System, the master maintains regular communication with the chunk servers.

Answer:- c

Q10. In the Map-Reduce model, which of the following is/are True?

Answer:- a,b,c.

Disclaimer:- We do not claim 100% surety of solutions, these solutions are based on our sole expertise, and by using posting these answers we are simply looking to help students as a reference, so we urge do your assignment on your own.

Cloud Computing Assignment Week 3 Answers:- All the Answers provided here to help the students as a reference, You must submit your assignment at your own knowledge.

Leave a Comment