Cloud Computing Assignment Week 4 Answers

Cloud Computing Assignment Week 4 Answers:- All the Answers provided here to help the students as a reference, You must submit your assignment at your own knowledge.

What is Cloud Computing?

Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for a shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications, etc, over the internet is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges, and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.

CRITERIA TO GET A CERTIFICATE

Average assignment score = 25% of the average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
Exam score = 75% of the proctored certification exam score out of 100

Final score = Average assignment score + Exam score

YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF THE AVERAGE ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND EXAM SCORE >= 30/75. If one of the 2 criteria is not met, you will not get the certificate even if the Final score >= 40/100.

Cloud Computing Assignment Week 4 Answers:-

Q1. Which of the following is/are the component(s) of Azure?

Answer:- a,b

Q2. Identify the correct option

Answer:- a,b,c

Q3. Google cloud platform can automatically scale up to handle the most demanding workload but can’t scale down when traffic subsides.

Answer:- b

Q4. Which of the following is not an App service provided by Google Cloud Platform Services?

Answer:- d

Q5. Statement 1: Google Cloud Platform is a set of services that enables developers to build, test and

deploy applications in Google’s reliable infrastructure. Statement 2: Google Cloud Platform is a set of modular cloud-based services.

Answer:- c

Q6. Which of the following is not a computation role provided by Windows Azure?

Answer:- b

Q7. Google Compute Engine is a Platform as a Service (PaaS) component of GCP.

Answer:- b

Q8. Which of the following statement(s) is/are TRUE about Resource Groups in

Microsoft Azure?

Answer:- a,b

Q9. Match the columns

Answer:- a

Q10. Pick the correct option

Answer:- c

Disclaimer:- We do not claim 100% surety of solutions, these solutions are based on our sole expertise, and by using posting these answers we are simply looking to help students as a reference, so we urge do your assignment on your own.

Cloud Computing Assignment Week 4 Answers:- All the Answers provided here to help the students as a reference, You must submit your assignment at your own knowledge.

Leave a Comment